Konferencija za medije

02. Jun 2017, 17:00
  • AKTUELNO
Povodom obilježavanja krsne slave društva "Duhovi" i tradicionalne manifestacije "Dan za hvala" u petak je, 02.06.2017. godine u prostorijama uprave Tržnice održana uz prisustvo predstavnika medija, konferencija za novinare, koju je otvorio generalni direktor društva Nemanja Bilanović i upoznao sve prisustne sa aktuelnim stanjem u Tržnici.
Direktor je naglasio značaj i ulogu Tržnice za razvoj grada Banja Luka i regije, jer zvanični podaci govore da Tržnica u smislu organizovanja savremene trgovine postoji još od 1927. godine.

Tradicionalna manifestacija - Dan za hvala

21 Jun 2016, 14:30
  • AKTUELNO
Na svoju krsnu slavu Duhovski utorak banjalučka "Tržnica" je organizovala, tradicionalnu manifestaciju "Dan za hvala" u okviru koje su se građani mogli provozati kroz grad fijakerima i tradicionalnim konjskim zapregama.
Promotivna vožnja kočijama održana je od Nove pijace do tvrđave Kastel, a iz Tržnice su istakli zadovoljstvo što je ove godine prvi put značaj ove manifestacije prepoznala i Turistička organizacija grada koja im se priključila u organizaciji.
Fijakeri su u Banjaluci korišteni kao javno prevozno sredstvo sve do kraja pedesetih godina 20. vijeka.

TRŽNICA BANJA LUKA dio Lyonesse sistema

27. Januar 2016, 10:30
  • AKTUELNO
Tržnica d.o.o. Banja Luka postala je partnerska firma Lyonesse sistema, kako bi svjim kupcima obezbijedila što povoljniju kupovinu. Tržni centar ''Gradska Tržnica'' se nalazi u centru grada preko puta tvrđave Kastel. Na tržnici se pored zakupaca na tezgama nalaze i prodajni objekti koji kupcima nude širok asortiman raznovrsne robe. Od sada Lyoness pogodnosti možete koristiti u Supermarketu, marketu Slavija, poljoprivrednoj apoteci i Baby shop-u.
Baby shop
U našoj prodavnici Baby shop možete da nađete sve za vaše bebe, odjeću, obuću, kolica, bicikla, autiće i dr.
Market prehrane Slavija
U našem marketu prehrane nudimo širok izbor proizvoda prehrane i niz kućanskih proizvoda koje se redovno konzumira. Market Slavija Poseban kvalitet mreže "Tržnica" predstavlja njen jedinstveni kompleks - supermarket "Slavija", koji nudi veliki izbor bijele tehnike i ostalih potrepština za domaćinstvo, kako domaće proizvodnje tako i iz uvoza.
Poljoprivredna apoteka
U našoj poljoprivrednoj apoteci nudimo širok izbor poljoprivredne opreme, sjemena, sadnica, sredstava za zaštitu voća i povrća i dr.
Prodavnica elektro i vodoinstalacionog materijala
Ovdje možete naći veliki asortiman elektro i vodo matarijala kao i opreme i sredstava za krečenje.

Pogodnosti koje ostvaruju Lyoness članovi su:
Casback: 1%; 1 SP po kupovini od 200 BAM; i prijateljski bonus

Dobit Tržnice 2,75 miliona KM

31. Maj 2015, 9:00
  • AKTUELNO
Preduzeće "Tržnica" Banjaluka je u prošloj godini nastavilo trend dobrog poslovanja, te je ostvaren poslovni dobitak u iznosu od 2,75 miliona maraka. Rekao je to u petak generalni direktor "Tržnice" Banjaluka, prezentujući medijima aktuelno stanje u preduzeću i najavljujući obilježavanje krsne slave "Tržnice" i tradicionalne manifestacije "Dan za hvala".
On je istakao da je "Tržnica" prepoznatljiv simbol Banjaluke, te da su ponosni što se u ovako teškim vremenima uspijevaju izboriti sa svim poteškoćama kako bi obezbijedili da u kontinuitetu vrše svoju djelatnost, a to su promet i tržnička usluga, te da posluju sa dobiti. Ono što je posebno važno istaći je da su svi radnici, zaključno s aprilom ove godine, primili redovnu platu, s punim doprinosima i porezima. "Planirali smo mnogo toga u budućnosti, rješavamo neka pitanja koja su vezana za regulacione planove, problem parkiranja, komfornosti posjetilaca i ostalog", rekao je direktor.
Dodao je da će krsna slava biti obilježena 31. maja, na praznik Trojice, lomljenjem slavskog kolača i uz svečani ručak, a da će biti uručene i prigodne zahvalnice najboljim poslovnim partnerima, zaslužnim organizacijama, kolektivima i pojedincima. Pored toga, najavio je i da će u utorak, 2. juna, biti održana tradicionalna promotivna vožnja fijakera ulicama Banjaluke, od Nove pijace, kroz centar grada, do parkinga kod tvrđave Kastel.

MG MIND 100% vlasnik Tržnice AD

3. Oktobar 2013, 11:00
  • AKTUELNO
Skupština akcionara emitenta Tržnica ad Banja Luka je dana 26.06.2013. godine, donijela Odluku o prenosu akcija na kontrolnog akcionara, uz plaćanje primjerene novčane naknade broj: 6231-13/13. MG MIND je 03.10.2013. godine je otkupio preostali paket akcija od manjinskih akcionara emitenta Tržnica ad Banja Luka.
"MG Mind" koji je, proteklih nekoliko godina kupio više od 80 odsto akcija "Tržnice" kroz više transakcija, tako je 03.10.2013. na Banjalučkoj berzi priveo kraju započetu akviziciju, čime su udarili pečat preuzimanja jednog od najprofitabilnijih akcionarskih društava u RS.