Posjeta Vidovdanskih beba

29. Jun 2017, 13:00
  • AKTUELNO
U okviru manifestacije “Konferencija beba”, 29.06.2017. godine, Tržnica je posjetila i darovala prvorođene banjalučke bebe na Vidovdan.
Ove godine su rođeni blizanci, dječak i djevojčica koje smo darovali po 300 KM u poklon bonovima iz Bebi šopa i njihovoj majci uručili poklone za bebe. Zajedno sa nama je bila i ekipa RTRS-e, koja je sve to zabilježila.
Tržnica kao društveno odgovorno preduzeće, na ovakav način podstiče mlade parove da sklapaju brakove, formiraju porodice i pruža podršku roditeljstvu.

“Konferencija beba 2017”

20. Jun 2017, 17:00
  • AKTUELNO
Već petu godinu zaredom Tržnica d.o.o. učestvuje u manifestaciji “Konferencija beba” koju organizuje Grad Banja Luka i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske sa ciljem promocije pronatalitetne politike i odgovornog roditeljstva.
Na dan održavanja Konferencije, 20.06.2017. godine u parku Petar Kočić, darovali smo našu prethodnu djecu rođenu na Vidovdan, a to su:
1. Viktor Begić - četiri godine
2. Silvija Orlando - tri godine
3. Marija Dimić - dvije godine
4. Strahinja Velimir - jedna godina
kojima smo uručuli poklone i poklon bonove iz Bebi šop-a.
"Viktor se posebno zahvalio Tržnici što je i rekao na mikrofon pred svima prisutnim".

“Dan za hvala”

06. Jun 2017, 18:30
  • AKTUELNO
Tradicionalno za “Duhovski utorak” 06.06.2017. godine, održana je manifestacija “Dan za hvala”. To je manifestacija koja se održava već 19 godina, a sa ovom skromnom manifestacijom, kako i sam naziv ukazuje, Tržnica se zahvaljuje svojim poslovnim partnerima i građanima Banja Luke i regije na obostranom povjerenju i saradnji.
Manifestacija je održana na Novoj pijaci uz bogat kulturno umjetnički program “KUD” iz Piskavice, zatim smotru sorti konja i rasnih grla, vožnju fijakerima i tradicionalnim konjskim zapregama sa Nove pijace do tvrđave Kastel i nazad, gdje je sve prisutne čekao zajednički ručak, dobro poznati “pasulj”.

Posjeta udruženja “Zajedno”

5. Jun 2017, 14:00
  • AKTUELNO
Tradicionalno kao i svake godine Tržnica za vrijeme praznika Duhovi obilazi određene institucije i pokazuje svoju humanost na djelu.
Ove godine smo kao i prošle posjetili Centar za mentalno zdravlje u Dolcu “UG Zajedno”. To je jedini Dnevni centar za duševno bolesne ljude u regionu.
Dnevni centar svojim korisnicima pruža različite usluge kroz aktivnosti (kreativne, rekreativne, edukativne i ostale) s ciljem postizanja i poboljšanja fizičke i mentalne funkcije pacijenta.
Uručili smo ispred Tržnice poklone štićenicima, a oni su za nas izveli emotivan kulturno - zabavni program sa pjesmama u horu, solo i recitacije koji nam je istovremeno natjerao suze u oči i pjesmu sa njima.

Krsna slava Tržnice

4. Jun 2017, 18:00
  • AKTUELNO
Praznik Duhovi koji je i krsna slava Tržnice, obilježili smo slavskim ručkom po našim pravoslavnim običajima 04.06.2017. godine, u restoranu Tržnice, gdje su uručene zahvalnice za naše nagrađene radnike, zakupce sa Gradske i Nove pijace, kao i zahvalnice za naše istaknute poslovne partnere, a to su: Market "AS" Čelinac, Tropik Banja Luka i Grad Banja Luka.
Posebno izdvajamo priznanje koje smo uručili našem dugogodišnjem poslovnom partneru "Metalac" iz Gornjeg Milanovca, a čiji su članovi uprave prisustovali slavi Tržnice na obostrano zadovoljstvo.

Nagrađeni radnici 2017:
1. Dražen Škorić
2. Emina Imamović
3. Igor Šurlan
4. Tomka Spasenić
5. Dragica Jević
6. Miloš Čeko
7. Pantelija Mišić