Skip links

Tržnica darovala prvorođenu Vidovdansku bebu

Tržnica Banja Luka je tradicionalno već osam godina unazad bila jedan od sponzora Konferencije beba, takođe i darivala prvorođenu Vidovdansku bebu u banjalučkom porodilištu. Do sad imamo naših devetoro djece rođenih na Vidovdan jer su 2017. godine rođeni blizanci. Nažalost ove godine, s obzirom na situaciju sa epidemijom virusa COVID 19, konferencija beba neće biti održana, ali mi smo ipak nastavljajući tradiciju, a u dogovoru sa saradnicima iz marketing tima UKC-a, posjetili Kliniku za ginekologiju i akušerstvo i uručili novčani poklon bon od 300 KM i poklon paket za bebu. U najznačanijem trenutku svake mame mislim da je ovakva podrška svakako dobrodošla.

Ove godine je rođena djevojčica, a mi njenim roditeljima želimo najljepše čestitke povodom rođenja.

Takođe, poslali smo i rođendanske poklone iz Baby shopa za našu prethodnu djecu rođenu na Vidovdan, jer za nas ovo predstavlja lijepu aktivnost, a Tržnica kao društveno odgovorno preduzeće nastavlja započetu tradiciju.

Tržnica na ovakav način podstiče mlade bračne parove na rađanje djece i povećanje nataliteta. 

Iskreno nadam da će sledeće godine situacija biti drugačija, da će biti održana Konferencija beba i da će Tržnica nastaviti svoje aktivnosti kao i do sad.