Skip links

7. sezona popularne kulinarske emisije “Vidimo se na Tržnici”

Sedma sezona emisije „Vidimo se na Tržnici“ je počela u ponedjeljak, 8.4.! Nove epizode možete gledati na ATV-u radnim danima u 17:50, nakon emisije “Širom Srpske”.
Predrag Tošić je spreman sa preko 60 novih recepata. Od svježih i prvoklasnih namirnica sa banjalučke tržnice naš poznati kuvar i član žirija emisije „Luk ili med“ svakog dana pripremaće ukusna jela, od laganih proljetnih, preko ukusnih poslastica do pravih domaćinskih tradicionalnih jela.
Domaća i internacionalna kuhinja, slatko i slano, za vegeterijance ali i ljubitelje finog komada mesa. Recepti za sve ukuse naći će se na našem pultu za degustaciju.
„Potrudio sam se da izaberem raznovrsna jela. Spremaću neka dobro poznata tradicionalna jela, ali i pokazati malo smjelije kombinacije okusa. Otkriću vam nekoliko korisnih kuhinjskih trikova, dati par savjeta za početnike i naučiti vas kako da koristite začine koje u našoj, domaćoj kuhinji slabo upotrebljavamo.“
Peđina desna ruka i ove sezone biće šarmantni voditelj Dario Kalamanda.

„Tokom protekle tri sezone naučio sam mnogo od Peđe, pomagao mu u pripremi. Sad me majka tjera da joj pomažem u kuhinji. Nemam više opravdanja da ja to ne umijem. Desi se i da sam spremim jelo za moje ukućane, prisjećajući se recepta koji smo spremali ovdje. Da ne pričam o tome kako me društvo stalno tjera da im kuvam nešto.“

Pratite nas od ponedjeljka do petka
u terminu od 17:50!

Pogledaj epizode